Et bestået kørekort!!!

WHAT I’M LISTENING TO

Her er lidt af det jeg lytter til lige for tiden, virkelig fede tracks efter min mening. Noget virkelig underligt er jeg er blevet lidt hooked på Justin Bieber! Say What! Tro det eller ej, har jeg aldrig været fan af hverken Justin Bieber eller One Direction. Men holyy sh*t, Justin Bieber har lavet nogle fede sange her på seneste. Jeg er også vild med What Do You Mean, men den er altså ikke lige på listen denne gang. Der er faktisk mange gode hits lige for tiden!! Er der andre sange i kan anbefale mig? Elsker at finde nye fede sange!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et bestået kørekort!!!