WHAT I'M LISTENING TO

TO TRAVEL IS TO LIVEÅh ja, vi kender det vist alle sammen! Man drømmer sig væk til at rejse til et lækkert land eller en skøn ø, ikke? Det gør jeg i hvertfald for tiden. Jeg er begyndt at tænke meget over, og det er altså nu jeg skal ud at rejse, eller i hvertfald inden for de 3-4 år. Og det er lidt det jeg ærger mig over nu, hvorfor jeg ikke gjorde det inden jeg flyttede hjemme fra. Men det kan man sagtens sige nu ikke? Det er bare dyrt at rejse, og hvis man lever på SU, så er der lang udsigt. Men jeg tænker meget på at komme væk til et lidt mere ekslusivt sted, eller i hvertfald ude fra Europa!! Jeg var engang alene 3 uger i USA, hvor jeg boede hos noget familie. Og jeg glemmer aldrig den oplevelse, og det vil jeg gerne opleve igen, jeg vil gerne opleve noget nyt, som jeg kan have i min rygsæk og kigge tilbage på inden jeg stifter noget familie. Jeg drømmer selvfølgelig om Bora Bora, Bali, Hawaii eller et andet eksotisk sted. Men det bliver i hvert fald ikke i det næste år! Så måske New York, det håber jeg på. Hvad med jer drømmer i om at rejse tit? Lidt søndags tanker herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M LISTENING TO