TO TRAVEL IS TO LIVE

VIDEO IDEER?

Hey Girls! Jeg tænkte på om i ikke have nogen enten blog indlæg idéer, eller video idéer? Det er sådan at jeg har købt mig et kamera!! Langt om længe. Så for at der kom lidt mere liv på bloggen kunne jeg måske godt tænke mig at lave nogen videoer her på bloggen. Jeg er selv mere tilhænger af videoer end billeder og tekst. Så en kombi kunne jeg godt tænke på at lave her på bloggen. Hvad syntes i om den idé, og hvad har i så af videoer i godt kunne tænke jer at se?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO TRAVEL IS TO LIVE