VIDEO IDEER?

THIS YEAR CHRISTMAS LIST

WWW.JULIEECRISTA.BLOGSPOT.DK

1. Jane Kønig Startag 2. Louis Vuitton Bracelet 3. Wilfa Slow Juicer 4. Nachtmann Nobeless 5. Magasin Giftcard 6. Calvin Klein Undies 7. New Balance wool sneakers 8. Menu Bed linned 9. COS glitter socks 10. Sephora Giftcard

Så fik jeg bikset min ønskeliste sammen, overraskende har jeg ret mange ønsker i år. Plejer ikke have sådan en stor ønskeliste, som nu. Men det er vel bare godt! 🙂 Mine største ønsker i år må være Slow juiceren fra Wilfa, jeg har en ”normal” juicer nu, som jeg ikke føler er nær så god, som en slow juicer. Så den står højt! Derudover er jeg så vild med Louis Vuitton armbåndet, og jeg kunne godt tænke mig et nyt designer smykke. Gavekort syntes jeg altid er en god ting at få, i år ønsker jeg mig et magasin gavekort, fordi jeg godt kunne tænke mig noget nyt undertøj, også syntes jeg det bedre selv at købe det end at pakke det op. Haha. 
Hvad med jer hvad ønsker i jer? Måske kan jeg få endnu mere inspiration :)! 
OBS! der kommer snart flere inspirations indlæg til hvad man kan ønske sig ;)!Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO IDEER?