Over the knee boots!

Wishes for the home

Wishes inspiration for home www.julieecrista.blogspot.dk

Indlægget har lagt i planlagte, men er ikke blevet lagt ud, håber i alligevel kan bruge det til noget! ;P
Går du og ikke ved hvad skal du ønske dig til
 jul, så er der noget inspiration til ønsker til hjemmet her. Jeg ønsker mig altid et eller andet hvert år til vores lejlighed, fordi det er noget man ikke selv går ud og køber særligt tit, og det er noget som holde i evigheder. Selv er jeg så vild med dækservietter fra Oyoy, som du kan finde HER. Ellers sådan noget som nogen virkelig lækre højtaler, som dem fra Sonos, som kan købes hos de fleste butikker som sælger elektronik. Bose laver også virkelig gode højtaler, f.eks. har jeg et par headphones derfra. Salt og peber kværnet fra Menu, har vi herhjemme i grønne nuancer, som giver lidt farve ind i lejligheden. Hvis du vil vide hvor tingene er fra klikker du blot på collagen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over the knee boots!