HVAD JEG FIK I FØDSELSDAGS GAVE

PLANTING SEEDSNu er jeg gået i gang med at plante frø!! Jeg har aldrig prøvet at plante noget før, så jeg er mega spændt på om jeg kan få det til at lykkedes. At plante mine egne økologiske grøntsager, kunne være virkelig fedt. Så nu må vi se om jeg overhoved kan få dem til at spirer. Jeg vidste ikke engang om man skulle bruge et eller flere frø. Men endte med ét, hvis i ved det må i gerne skrive! Haha. Jeg købte mine frø i tiger-butikken, som havde i godt udvalg til ingen penge! Jeg købte også de små fibre potter i tiger indtil jeg skal omplante dem til et lille bed på min altan. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD JEG FIK I FØDSELSDAGS GAVE