PLANTING SEEDS

HOME INSPIRATION

Hej Piger! Da jeg gik på tumblr i dag fandt jeg en masse lækker inspiration til hjemmet. Jeg misunder virkelig alle disse rum i ser herover. Men samtidig blev jeg også virkelig inspireret, jeg er så vild med  køkkent med den guld lampe, wauw, gid jeg havde sådan et smukt køkken. Jeg er vild med lyse rum, hvor man kan sætte nogen flotte grønne planter ind, eller noget andet lidt mørkere, som giver lidt kontrast til det lyse. Jeg håber, at ligesom mig, i blev inspireret. Tag gerne et kig forbi min tumblr som bugner af lækker inspiration, hvis jeg selv skulle sige det! Den hedder Gold Gold Coast. Knus herfra! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLANTING SEEDS