På det seneste har jeg.. #1

HEALTHY FOOD INSPIRATION

Hej piger! Jeg tænkte at i måske ville syntes dette indlæg er et af de interessante. Jeg syntes i hvert fald selv det giver mig en masse lækkert inspiration til at være sund. Men jeg elsker også at være sund og jeg elsker finde nye sunde superfoods osv. Jeg tror faktisk ikke i ved dette, men jeg er gået meget mere hen imod den plantebaseret kost, i ca. et halvt år har jeg spist vegetarisk hovedsagligt, stadig en sjælden gang har jeg spist fisk eller noget kød (meget sjældent kød, kan faktisk ikke særlig godt lide det længere). Men engang i mellem spiser jeg fisk. Jeg bliver dog hver dag inspireret til at leve mere og mere plantebaseret, og jeg har skåret meget ned på mælkeprodukter, da jeg ikke føler dem særlig nødvendigt længere. Jeg elsker at spise grøntsager og finde nye opskrifter at eksperimentere med. Også er jeg helt vild med overstående quote! ”Your body will be around a lot longer than that expensive handbag. Invest in yourself”. Men jeg kan skrive meget mere om dette på et andet tidspunkt hvis i ønsker det. Men jeg håber i hvert fald i kan få noget inspiration fra billeder her. I kan også følge min tumblr hvor jeg reposter en masse af sådan billeder, lige HER. Kys herfra <3(Derudover skriv endelig hvis i syntes dette indlæg er interessant, og kunne tænke jer flere sundheds indlæg, skriv gerne idéer)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg.. #1