HEALTHY FOOD INSPIRATION

SPRING JACKETS ON BUDGET

WWW.JULIEECRISTA.BLOGSPOT.DK

ZARA BOMBERNOISY MAY JAKKEGINA TRICOT BOMBERH&M JAKKE 

NOISY MAY RUSKIND JAKKEH&M RUSKIND JAKKEH&M PARKA JAKKEZARA LÆDER JAKKE 

Hej Piger! Nu er vejret begyndt at blive en lille smule varmere, og man kan snart gå med en lidt tyndere jakke end vinterjakken, jeg er altså lidt halv træt af at gå i vinterjakke nu, og vil bare gerne have en lidt lettere jakke på. Så jeg har fundet et par jakker til jer fra highstreet mærker, så de er budget venlige. Bomber jakker er den helt store trend dette forår, og de er også super fede, især hvis de har lynlås detaljer eller lign. Ruskind jakker kan man hellere ikke gå galt i byen med. Jeg kommer bare i år til at bruge en jakke jeg købt sidst år i efteråret, som er en lang quilted jakke, hvilket også er en trend som aldrig går af mode, hvis jeg selv skal sige det. Håber i kan bruge indlæg til noget eller bare til inspiration, Hvis i kunne tænke jer et indlæg med lidt pænere frakker, som man også kan bruge her til denne årstid, så skriv endelig en kommentar! knus fra mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEALTHY FOOD INSPIRATION