MUSIC ON REPEAT

SPRING COLORS FOR THE HOME

h&m home www.julieecrista.blogspot.dk

Hej Piger! Har i nogensinde været inde i H&M home afdeling? Jeg syntes virkelig de har nogen fine ting. Jeg har mange gange været inde og købe nogen ting til vores lejlighed, sidst købte vi et tæppe til vores entré til billige penge og det er bare super fint! Det er fint man kan købe nogen fine accessories til ens hjem som ikke koster en formue, men stadig er flotte og god kvalitets ting. Jeg har fundet et par ting ind på H&M home’s hjemmeside som er rigtig søde her til foråret. Der skal lidt farver til nu hvor det er forår ikke! 🙂 Uden at det behøver at blive alt for voldsomt, jeg kan selv godt lide det når det mest er hvid og gråt så det lysner hjemmet op, men at man kan indsætte nogen fine farver som et pude gør altså en stor forskel! I kan blot klikke på billedet, hvis i vi have links til tingene. Knus fra Juliee

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIC ON REPEAT