SPRING SNEAKERS

POSITIVITY AND LIFE

Hello girls, lidt længe siden, sorry for det. I dag skal det handle om at være positiv og være glad og taknemlig. Jeg er nemlig begyndt at indse hvor glad jeg skal være for jeg egentlig er født, lever, har det godt, er sund og rask og jeg har penge jeg kan købe noget for. Jeg ved egentlig ikke hvad der har ført mig til at jeg er begyndt at være så glad og positiv. Selvfølgelig har jeg også dage hvor jeg er irriteret, ked af det eller bliver surt, ellers er det jo ikke menneskeligt, og man har jo også lov til at være det en gang i mellem ifølge mig. Men jeg er begyndt at tænke meget over at jeg skal være glad for jeg har fået livet, altså livet er faktisk en gave, det er jeg begyndt at indse. Som sporer mig over til det næste.

Jeg er glad for sunde ting og glad for at leve sundt, derudover skal det også siges jeg synder TIT. For det syntes jeg også der skal være plads til, hvis det er med m??de og ikke overspisning. Men som jeg har skrevet tidligere er jeg begyndt at spise mere plantbaseret mad, fordi jeg syntes det er mest lækkert og fordi JEG tror på det er sundere for os og det vi egentlig naturligt burde spise. Det er kun hvad jeg mener, og ikke ens betydende med du skal spise sådan, for man skal lytte til sig selv. Hvilket også er en vigtig faktor at man gør i mange situationer, mærk helt efter i maven hvad man føler er rigtigt for en at gøre som f.eks. med job, uddannelse mm.

Men igen jeg er bare blevet et meget gladere og positivere menneske. Når jeg går ved vandet eller andre idylliske steder, tænker jeg tit ”Hvor er verden dog smuk og livet er smukt og hvor er jeg glad for jeg lever og kan opleve det her”. Fordi det er jeg virkelig, og når jeg møder mennesker der er negative og giver sur stemning, så bliver jeg selv irriteret og tænker hvorfor gider man gå rundt og være så sur hele tiden? Er man ikke glad for at man faktisk bare lever!!! Jeg syntes det er så vigtigt vi indser at vi skal være glade for vi lever og er sunde og raske.

Sundhed har også en del og gøre med det mentale, altså hvordan vi tænker, for hvis vi tænker negative tanker hele tiden, er der ikke noget at sige til vi bliver syge. Jeg vil dog også lige understrege at når jeg skriver alt det om jeg er iiihh såå ååh positiv og glad og hippie agtig i min tankegang, så er jeg altså IKKE perfekt. Jeg kan som sagt sagtens tænke negative tanker når jeg er utilfreds, men det er bare vigtig at tænke at man skal være livet taknemligt syntes jeg. Jeg døjer også med angst og selvværds problemer, så ja jeg er altså ikke perfekt. Det er også klart noget jeg vil begynde at arbejde mere med at hvile meget mere i mig selv. Men ja altså jeg er bare glad for tiden, ikke fordi der sker gode ting i mit liv, fordi jeg går jo som sagt i skole og det hader jeg også inderligt, men jeg føler jo også det er en nødvendighed og jeg bare må bide det sidste i mig hertil sidst.

Nå men det tror jeg var det jeg lige havde på hjertet denne tirsdag aften. I må meget gerne kommentere, det vil gøre mig glad

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING SNEAKERS