THE WINNER OF HVISK

VIDEO: HVAD JEG SPISER PÅ EN DAG

Hey alle sammen, så har jeg fået lavet endnu en video på min youtube kanal! Jeg har lavet en ”what i ate today” video. En lille disclaimer er jeg ikke spiste særlig meget i videoen, det var en varm dag jeg filmede på og varmen kan godt gøre man ikke er specielt sulten. Jeg lytter til min krop og spiser når jeg føler mig sulten :). Jeg håber i kunne lide videoen! Skriv gerne hvad i syntes. Hvis i vil se en video hvor jeg handler ind, så klik ind på min youtube kanal og se den! Håber i har haft en dejlig pinse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WINNER OF HVISK