Great to see you again!

Wishlist for your home

Wishlist for home

Tid til det første rigtige indlæg i lang tid. Jeg håber i stadig er lidt med derude. I dag deler jeg inspiration til hvad man kunne ønske sig til sit hjem. Jeg har selv nogen af tingene på collagen over. F.eks. Sonos højtaler, som vi er så glade her for, så glade at vi både har en i stuen og en i vores køkken. Det er så super smart, du kan styre musikken via din smartphone. Vi har også KitchenAid elkedel, som også er rigtig god. Man kan indstille temperaturen på den, så hvis du er lidt af en tefreak som mig, så er det ret smart at kunne styre temperaturen! Bomuldskludene er must! Efter jeg fandt ud af der er mikroplast i almindelige karklude, har jeg ikke købt dem siden også er de bare super fine disse. Jeg deler mere inspiration til jeres ønskeliste senere, håber ikke det er for sent! Hihi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Great to see you again!