Video: Hvad jeg fik i julegave!

Cool SportswearHey igen! Og godt nytår! Ja, det gik lige op for mig jeg ikke har blogget i det nye år. Så jeg håber i alle sammen er kommet godt ind i det nye år. For leden dag var jeg i H&M, fordi jeg havde fået et gavekort, og valgte bruge dette i H&M, da jeg kiggede ind og fandt denne seje sports bh! Syntes selv den er ret cool, og lidt anderledes farve sammensætning. Jeg syntes faktisk H&M sports kollektion lige nu er super fed. Men jeg fandt denne bh, og den er rigtig behagelig at have på, jeg har allerede haft den i brug. Jeg har faktisk kun haft Nike sports bh’er, dengang de var super ind, hvor jeg engang fik dem i julegave. Men de sidder så ubehageligt og stramt, man kan næsten ikke trække vejret i dem, i hvert fald ikke den helt klassiske model, som i nok kender. Så nu tog jeg mig sammen til at købe en jeg syntes var pæn, behagelig og ikke alt for dyr. Jeg fik forresten byttet den Casall sports bh, som jeg viste i mit julegave haul. Den sad bare lidt for stramt og vælger så bruge penge på sportstøj når jeg skal til New York til februar.

H&M sport

Super fed kollektion de har bikset sammen ikke?! Jeg er vild med den mørkeblå løbejakke, som jeg klart kunne bruge. Sports rygsækken har jeg også kigget en del på, og overvejer virkelig købe den og bruge den når jeg skal til new york, den er ret cool ikke?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Hvad jeg fik i julegave!