Bentonite Clay maske

DO YOU HAVE SOME TIPS FOR NEW YORK CITY?

JAAA! Så er der ikke længe til jeg skal til new york, 3 små uger. Jeg glæder mig enormt meget, har aldrig været i New York før. Jeg har dog prøvet være i selve USA, hvor jeg rejste alene 3 uger til Californien. Men ih hvor jeg glæder mig, og jeg har allerede planlagt alt muligt vi skal se og nogen køb jeg skal gøre mig. Det bliver så fedt! Glæder mig også til at komme lidt væk. Men jeg tænkte på om i ikke vil komme med nogen gode tips til hvad man skal og se når man er i New York, det kunne være super fedt! Kom også gerne med gode spisesteder! Glæder mig til at se hvad i kommer med

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bentonite Clay maske