Home from New York

NY TASKEDa jeg i New York, var vi ude et outlet kaldt Woodbury. Det er et meget populært outlet nær New York. Det var egentlige meningen vi ikke ville derud, fordi det er ret pebret at komme derud. Du kan nemlig ”kun” tage derud med en turist bus, andet ville blive dyrt og uoverskueligt. Men min kæreste og jeg besluttede at vi ville derud alligevel, selvom det kostede 300kr pr. person(!!). Vi havde nemlig ikke shoppet særlig meget, før vi tog derud. 

Det var godt vi gjorde det, for jeg fik købt nogen gode ting derude! Bl.a. denne Marc by Marc Jacobs rygsæk! Jeg fandt den på 60%! Så det kunne jeg da ikke sige nej til. Er den ikke bare fin?! Jeg faldt altså pladask for den, og har haft et crush på rygsækker et stykke tid. Den er super klassisk og bare sort. Den er læder og man kan virkelig mærke den er god kvalitet og god solid. Så glad for jeg valgte købe den. Hvad syntes i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home from New York