HEJ og VELKOMMEN

KØB FRA AMAZON

Hvis i følger mig på snapchat, har i måske allerede set de her ting. Da jeg har lavet et lille ”Mini Haul” på snapchat. Så hvis du vil se det i fremtiden, så husk at tilføje mig ”Julieecrista”.

Nå men, jeg har købt nogen goodie på Amazon. Jeg elsker at handle på Amazon, fordi jeg handler ting, som jeg ikke kan få herhjemme i Danmark. Eller hvis jeg kan få det en del billigere på Amazon, end her.

Jeg har netop købt 2 Dr. Bronner produkter. En flydende sæbe og en fast sæbe. Jeg elsker dr. bronner, de er så milde. Castile sæbe, er nemlig helt naturligt, og udvundet fra forskellige olier. Derudover har jeg købt Manuka Honning, som jeg længe gerne ville have. Både til at spise og til at bruge som ansigstmaske, mest sidst nævnte. Det skulle være fantastisk til uren hud, som jeg døjer med. 3 forskellige olier, Jojoba olie, Castor Olie og Tamanu olie, og sidst nævnte er igen super til uren hud. Det sidste du ser er et Eco Egg, som er SÅ smart og super miljø venligt. Du kan nemlig vaske hele 720 vaske med dette æg! :O Altså 3 års forbrug af tøjvask. Ja, det kan jeg snakke mere om i et andet indlæg <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ og VELKOMMEN