10 MÅDER DU KAN BLIVE AFSTRESSET PÅ

Spring stuff for your home

H&M Collection

Hello, jeg elsker bolig ting, og jeg elsker når der er plads til, man kan få lov at sætte lidt kulør ind. Jeg har flere år efterhånden, elsket H&M’s home kollektion, de er har sådan nogen fine ting, til rimelige penge. Og derfor har jeg lige været inde og kigge lidt. Så jeg har lavet denne kollage til jer, af mine yndlings items fra deres kollektion lige nu. Syntes krusset er så fint, med de sorte prikker også er jeg også vild med sæbedispenseren. Er vild med ddt hele, hehe. Hvad syntes i om H&M’s home kollektion?

4 kommentarer

 • God idé, det vil jeg forsøge mig med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Kan du måske lave en post, hvor du viser nogle sommer items, sådan til inspiration? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er så fint det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Elsker H&M’s homeafdeling. Så mange fine ting! Fint sengetøj, pæne håndklæder, duge, viskestykker, pudebetræk og det vil ingen ende tage. Så jeg kan sagtens forstå din begejstring

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 MÅDER DU KAN BLIVE AFSTRESSET PÅ