Been in Berlin

Links jeg kan li’ #1

Jeg har nu set flere bloggere lave disse ”Links jeg kan li”, og nu vil jeg hoppe med på bølgen. Fordi jeg har et par ”links” jeg gerne vil dele med jer. Og syntes det er god måde at vise jer de ”favoritter” jeg har for tiden, eller de ting jeg godt kan lide for tiden. Håber i syntes om indslaget! 🙂

1// Egentlig er jeg bare vild med BS. Han er så dygtig, og jeg kan lide dette program, fordi jeg kan relatere til nogen af de ting han fortæller deltagerne, og jeg føler jeg lære noget af programmet. Ser i det?

2// Er den ikke fin? Jeg er vild med denne fine skjorte.

3// Jeg har endelig taget mig sammen til at bestille 2 af disse spireglas og en masse spirerfrø. Yay!

4// Elsker dette DR3 program med skønne Petra Nagel, jeg kan så meget relatere til det, og jeg glæder mig til at se hvad programmet ender med.

5// Jeg er blevet ret glad for sneakers, og disse er ikke en undtagelse. Dem kunne jeg godt tænke mig 🙂

2 kommentarer

  • Helt enig. Men man kender godt det med ikke at være tilfreds eller glad for sigselv og hvordan man ser ud. Det kan jeg i hvert fald, så jeg er spændt på at se hvordan hun kommer til at elske sigselv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er også ret hooked på programmet med Petra. Synes hun har en skøn personlighed. Det er bare så ærgerligt at være så ked af sin krop, så jeg håber virkelig hun ender ud med at holde af den. For selvom det er en kliché at sige, så er vi jo alle helt igennem fantastiske, trods vores forskellighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Been in Berlin