Favorite tunes right now

Et taske tip!

skaermbillede-2017-06-24-kl-13-02-04

Hello igen, i dag kommer jeg med et taske tip! Jeg har nemlig, fundet denne smukke sag fra Mango. Den er simpelthen så fin syntes jeg, og jeg er vild med farverne, den kommer i. Overvejer stadig stærkt, om jeg mon skal klikke en af dem hjem! 🙂 Den er godt nok lidt Gucci-look-a-like. Men det gør mig ikke så meget. Den er også ret budget-venlig! Den koster nemlig kun 299 DKK.

Hvad syntes i? Er den ikke ret cool? 🙂 Hvilken én af farverne, kan i bedst lide? <3

4 kommentarer

 • årh, så det er bare noget billigt ”l*rt”?… Det er det desværre tit..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Den er så fin. Bestilte den lyserøde tilbage i marts, men den faldt desværre fra hinanden efter 20. min. på skulderen. Øv. Så den røg retur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den lyserøde er også så fin!! Ja, de er vildt fede ikke? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Jeg er helt klart mest til den lyserøde, hvor er de bare fede og billige – overvejer da selv at købe en hjem, til min ferie nu! hm <3 Tak for tip! Hav en skøn onsdag! http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite tunes right now