Links jeg kan li' #2

På det seneste har jeg….

skaermbillede-2017-06-24-kl-13-00-17Jeg lavede sådan her indlæg for over 1 år siden, og nu er det vist på sin plads, at jeg laver et nyt? Føler dog nogengange mit liv ikke er interessant nok, til at i burde høre hvad jeg går og laver? Let me know.

Nå men på det seneste har jeg….

…Været helt oppe og kører over SKAM, det afsnit, der blev vist i søndags, hoooly! William is back in town. Sad bare og klappede i mine hænder, over spændingen i afsnittet. Yay.

…Været syg, så sent som i går, havde jeg migræne og kastede op, og det hele. Nu tror jeg endelig jeg er begyndt at indse, at jeg også lider af migræne, som min mor.

…Tilmeldt mig HF igen, det skete så for 2 ugers tid siden, men ja det har jeg. Nu må jeg altså gennemføre den, og jeg syntes det er enormt pinligt.

…Været mega stresset, over det der skal ske inden for 3 uger. Nemlig lejligheden er sagt op, og hvad skal vi så?! Det finder i snart ud af. Vil bare gerne have det hele på plads, og det er det overhovede ikke!! Mega stress.

…Lige bestilt en ordre fra Mango, hvor jeg havde skrevet den forkerte adresse?! Seriøst?! Jeg måtte ringe til Mango 2 gange og skrive emails, og nu tror jeg endelig de har skiftet den, forhåbentlig. Mit hjerte var helt oppe i halsen, fik mega stress på.. Hah…..

…Været oppe og kører over at Riverdale Sæson 2 kommer til Oktober! Glæder mig. Selvom der er mega langtid til, men altså de har da release en dato.

2 kommentarer

  • Hvor cool! Glæder mig også helt vildt, det er et spændende projekt. Kan være jeg lige kontakter dig med lidt spørgsmål <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Læste lige på en anden blog, at du flytter til Berlin. Mega sejt – jeg har selv boet i byen i lidt over tre år, men flyttede tilbage til København for et par måneder siden for at studere <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links jeg kan li' #2