Favorite tunes right now #2

HEJ OG VELKOMMEN!

hoj

(Billeder fra New York i vinters)

Kan i mon huske da jeg fortalte jer, at Nouw var midlertidigt indtil jeg ville få mit eget domæne? Og det har jeg da nu. Jeg er nemlig flyttet over til bloggersdelight, og det er jeg så glad for. Jeg er så heldigt at jeg er kommet med i LOOKLAB, som er det undernetværk jeg er med i. Så nu hedder bloggen ”julieecrista.dk”, og det er super nemt.

Det er lidt tid siden jeg har skrevet på bloggen, det skyldes at jeg skulle have styr på designet herinde, også har jeg været igang med en flytning. Min kæreste og jeg, er nemlig flyttet fra vores første lejlighed i Lyngby.  Så lige nu har vi ingen lejlighed, og bor derfor hos vores forældre igen, indtil noget MEGA fedt snart sker. Jeg har ikke fortalt jer det endnu, men det gør jeg snart. Vil bare gerne lige lave en video på det :).

Nå men jeg håber i stadig er derude, og glæder jeg til at følge med herinde. Det sker jo ikke rigtig nogen ændring på indholdet, det eneste er jo domænet :).

Follow my blog with Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite tunes right now #2