Update from Berlin

Getting back on track!

foodsund
Jeg er kommet helt ud af mine sundhedsvaner, og derfor skal jeg altså igang! Andre?
Denne måned har virkelig været sløset, i forhold til mine spisevaner. Jeg har ikke rigtig tænkt så meget over hvad jeg proppede i munden, men nu skal jeg altså igang med at være lidt sund igen! Men selvfølgelig skal der også være plads til en is engang i mellem.

Men virkelig, jeg er lidt ude på et vildspor nu, og jeg vil virkelig gerne gøre noget ved det. Jeg har ikke dyrket motion hele juli(udover gå Berlin tyndt :P), og jeg har spist lidt som det passede mig. Men det skyldes klart også denne flytning. Fordi man laver ikke rigtige det sædvanlige, som man plejer, fordi jeg har ikke de ingredienser jeg plejer. Som min smoothie! Jeg skal jo lige finde ud af hvor jeg kan få mine vilde blåbær! :O

Det er også lidt en ny verden og en jungle, at finde ”sit” supermarked i ét nyt land. Jeg har endnu ikke fundet et supermarked, hvor jeg bare er vild med det. Men jeg tror det er fordi, hernede så handler man i bio supermarkeder, når man vil have økologisk. Det skal vi så i morgen! Handle en masse lækre grøntsager, så jeg kan komme back on track igen!! Faktisk ligger der også en løbebane lige overfor hvor vi bor, så no excuses!! (eller jo, har glemt mine løbesko i DK…..)

Hvordan har i spist her i Juli? Jeg tænker også når det er sommer, så er man lidt ude af sine vante vaner?! 🙂

4 kommentarer

 • Astrid

  Tillykke med flytningen til Berlin! Glæder mig til at følge med I jeres eventyr dernede.

  Jeg har selv proppet mig med alt muligt skidt her i juli måned, og nu må jeg prøve at vende det mod det bedre. Jeg tænker jeg skal prøve lykken ved at cutte sukker og spise mere anti-inflammatorisk mad, da jeg døjer med uren hud og det forhåbentlig kan hjælpe på det! Jeg er MEGET misundelig på at du nu er omgivet af bio-supermarkeder, de er altid på min must-go-to når jeg er i Tyskland, men umiddelbart synes jeg også at dem jeg har besøgt i Hamborg var bedre end dem i Berlin, så jeg håber du finder et godt et dernede. Det vrimler jo med lækre økologiske sager man har svært ved ikke at købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! <3
   Ja, jeg døjer også med uren hud 🙁

   Ja, bio supermarkeder er virkelig fantastisk! Elsker at gå rundt og snuse rundt. Ej, har aldrig været i Hamborg, men det kommer jeg nok til nu hvor vi bor tæt på haha! Det glæder jeg mig til at se, hvis de skulle være en del bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Ja I må bestemt tage en tur til Hamborg, det er også en rigtig hyggelig by!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Ja! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update from Berlin