Getting back on track!

Lidt til lejligheden + Min søndag

elloshome REKLAME LINKS
1. Tallekner 2. Sengelinned 3. Lampe 4. Plakat 5.Tekande, 6. Skærebræt 7. Bar bord 8. Reol 9. Glas

Jeg har fundet nogen fine items fra Ellos, som jeg godt nok gerne vil have flytter ind hos mig. Har bare overhoved ikke plads til det, i denne lille 35 kvadratmeters lejlighed. Men så kan jeg jo fornøjeligt dele dem med jer. Er specielt vild med barbordet, den gule plakat og tallerknerne.

I dag så skal vi ud og nyde det gode vejr, her i Berlin er det 29-30 grader i dag!!! Alt har lukket på en søndag her i Tyskland, så vi skal bare ud og gå ture. Jeg er helt færdig i min krop og mit hoved i dag, jeg ved ikke helt hvorfor.. Måske fordi jeg stoppede med at spise sukker, og ikke har spist i går og i dag? Jeg ved det ikke, men kunne godt trænge til en kop kaffe. Håber i nyder jeres søndag <3

4 kommentarer

 • Sikke nogle fine ting! Jeg er vild med sengetøjet 😀
  Og kender alt for godt det med lidt plads. Min lejlighed er nemlig også kun 35 kvm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Ja, sengetøjet er SÅ fint! Det kan man nu godt klemme ind på de 35kvm! Hehe.
   Men det er også super hyggeligt at bo på 35kvm <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med krystal glasset. Virkelig fine ting du har fundet☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Ja, krystal glas er altid så fine, ville være godt til barbordet 😛
   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getting back on track!