Lidt til lejligheden + Min søndag

På cykeltur i Berlin

84758457745
I tirsdag var vi ude at cykle rundt i Berlin, hvilket var en mega fed oplevelse. Vi havde lejet nogen cykler igennem en App, så det hele foregik egentlig i appen, og man kunne også låse sin cykel i appen, hvor smart?! Jeg kan klart anbefale alle at prøve at leje en cykel i Berlin, og cykle rundt i byen. Først syntes jeg ikke det var lidt skræmmende, fordi det ikke er alle steder, hvor der er en cykelsti. Men jeg følte bilerne acceptere cyklister rigtig fint hernede. Hvilket de ikke gør i København synes jeg. Men jeg syntes i hvert fald det var virkelig fedt, og jeg fik en åbenbaring om hvor fedt og glad jeg er for at bo i byen indtil videre. Jeg vil lave en månedsopdatering, når vi har boet her én måned, hvilket er om 1,5 uge. Ret vildt alligevel 🙂

Jeg har vlogget dagen, og regner med at kunne ligge den op snarest. Har en anden video, der også skal op helst inden. Vores internet er bare viiiildt langsomt, men vi har opgraderet det nu, og det skulle gerne træde i kraft inden for de næste dage. Så stay tuned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt til lejligheden + Min søndag