Første måned i Berlin!

Hjemme igen fra DK

img_2042Hey igen, lidt tid siden?

I går kom jeg hjem fra Danmark, efter 3 dage. Som jeg fortalte i sidste indlæg skulle jeg hjem til Danmark et par dage. Det har været rigtig skønt, og faktisk dejligt lige at vende hjem, og mærke man savner Berlin.

Som jeg skrev i sidste indlæg, var der dage hvor jeg savnede Danmark helt vildt, og dage hvor jeg var lidt kulturelt udmattet?(hvis man kan sige det). Men jeg har en anden følelse i mave nu, jeg er så glad for hvor vi bor i Berlin. Jeg elsker vores hyggelige lille 35kvm lejlighed, og vores smukke gårdhave. Jeg elsker området vi bor i med stadion over på den anden side, mauerpark få meter fra vores lejlighed, og i det hele taget rigtig roligt og fredligt kvarter. Faktisk kan jeg ikke være mere lykkelig. Derfor er jeg så glad for, at vi lige har været hjemme og runde. Dejligt at få følelse af at man gerne vil hjem igen, og dejligt at se min familie igen.

Vi har i det seneste uger, også snakket om at det kunne være fedt om ét år, at prøve bo i et nyt land. Så lad os nu se :).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første måned i Berlin!