25% OFF INTERIOR!

September 16′: Jeg var indlagt

93449353j9-kopi
Mig på gentofte hospital og mig et par dage før jeg blev indlagt.. 

Sidste år omkring dette tidspunkt. Eller mere præcist d. 30 august eller 29 blev jeg indlagt på Gentofte hospital. Jeg har faktisk lavet en video om dette på min yt. Men nu er det et år siden, og jeg vil gerne lave et lille tilbage blik. Det er noget jeg igang imellem går og tænker over, hvor uheldig jeg var sidste år i august måned. Først så var jeg så uheldigt at skære et godt stykke af min venstre pegefinger’s top. Og blev kørt til glostrup sygehus, hvor jeg fik en kæmpe fingre, pga. af forbinding (haha).

14 dage efter blev jeg indlagt med atypisk lungebetændelse, jeg har aldrig prøvet at være så syg før, og noget så smertefuldt! Fingeren var smertefuld, men holy… det antibiotika jeg fik var smertefuldt. Jeg var sygemeldt fra mit arbejde ca. 14 dage, det startede onsdag aften, hvor jeg havde 40 i feber, og det forsatte bare med feber og feber. Mandag eller tirsdag blev jeg indlagt af egen læge, og lå der ca. 4-5 dage on and off, vil sige jeg kunne køre hjem og komme og få antibiotika 4 gange om dagen. Der var nemlig ingen seng til mig de første 2 dage. Jeg fik så stærk antibiotika at mine vener i hænderne var blevet så ømme at det gjorde så sindsygt ondt, og de blev nød til at ligge forskellige drop, og skifte ud. Endnu mere smertefuldt. Jeg kan huske jeg græd, og jeg glemte min kærestes hånd så hårdt, at han fik mærker. Jeg græd hver dag, fordi det gjorde så ondt, hvergang jeg skulle ligge og få antibiotika i drop, som tog flere timer, fordi det skulle køre så langsomt. Mine tal var blevet bedre, og derfor var jeg så heldig at få det i pilleform i stedet, og jeg kunne komme hjem. Jeg tænker tit tilbage på dette øjeblik, bare fordi jeg aldrig har prøvet ligende i mit liv, og det er bare enorm voldsom oplevelse at have med sig. Jeg går også med angst om at noget ligende skulle ske igen.

Lidt søndags tilbageblik fra mig her til aften..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% OFF INTERIOR!