Er jeg veganer?! | Min mad filosofi

På det seneste har jeg… #5

934493539-kopi-kopi-kkkopi
…Været i DK, hvilket var dejligt tiltrængt, og bare super hyggeligt være hjemme.

…Været ude at løbe langsvandet i Danmark, århhh det var så skønt, og jeg blev så glad i låget.
934493539-kopi-kopi-kopi …I Berlin har efteråret virkelig sat sit præg, hvilket er så dejligt og hyggeligt!
…Været i biomarkt og hente æbler til min havregrød! Dejligt bæredygtigt net, som jeg er glad for at kunne benytte.
b3977022-9382-40ce-b9f4-e8da1cbb83f0…Denne havregrød har jeg spist hverdag på det sidste. Vand, salt og havregryn toppet med æble. Hvor billigt og simpelt er det lige? Og det smager dejligt.

Så er jeg tilbage efter noget tids pause, jeg er faktisk næsten kommet i tvivl om jeg egentlig vil forsætte.. Har jeg nok på hjertet til at kunne dele med jer? Også er jeg ramt af eksem i ansigtet og derfor ikke særlig komfortabel for at tage billeder af mig selv. Og kan man overhoved være blogger hvis man ikke tager billeder af sig selv? Ja, masser af tanker strømmer igennem hovedet. Derfor er jeg også ret idé forladt. Hvad tænker i?

4 kommentarer

 • Nanna

  Synes bestemt ikke du skal stoppe med at blogge! Elsker at følge med i din hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Tusind tak <3
   Er virkelig glad for i kan lide at følge med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg synes det er så hyggeligt at følge med. Elsker at din blog ikke er ligesom alle andres med fokus på mode, mode og atter mode. Det er mere hyggelige hverdagsting med gode spisesteder, ting du har købt på amazon, inspiration til madlavning og fine hyggelige billeder. Så jeg ville være ærgerlig hvis du ikke vil fortsætte. Om det så bare er i ny og næ, så synes jeg stadig det er hyggeligt at følge med. Mht. idéer til fremtidige indlæg kan jeg godt lide de videoer du har lavet med nuværende favoritter indenfor samtlige kategorier, måske en lille guide til Berlin eller noget i den dur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Tak! En kommentar jeg lige havde brug for at høre! Jeg er glad for at du kan lide se mine indlæg og endda læse dem. Dejligt at høre at de stadig kan inspirerer :)! Og rigtig gode ideer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg veganer?! | Min mad filosofi