Mine julegave ønsker!

MINE NYTÅRSFORSÆT + GODT NYTÅR

img_2988God formiddag, lige nu sidder jeg i min morgenkåbe i min lille lejlighed i Berlin. Vi ankom til Berlin i går aftes, efter at jeg har været i DK i 2 uger. Vi skal holde nytår i Berlin, og det glæder jeg mig til. Måske jeg vlogger dagen, hvis jeg nu synes der er nok at filme <3. Men i hvert fald skal dette blogindlæg handle lidt om mine nytårsforsæt.

Egentlig har jeg ikke tænkt gevaldigt over mine nytårsforsæt, jeg går ikke så meget op i det, mest fordi jeg aldrig følger dem. Men jeg vil alligevel gøre et forsøg dette år.

1. Klassikeren, jeg vil så gerne spise sundere dette år, jeg har alle mulighederne for det i Berlin, og det skal jeg udnytte noget mere. Jeg kick starter det med 100 dage uden sukker!! ja, i læste rigtigt, både min kæreste, min svigermor og jeg er med på denne, så mon ikke jeg kan?! Jeg må gerne spise sunde snacks, såsom dadelkugler.

2. Jeg skal være mere positiv, tro på tingene, og værdsætte mere. Jeg er i gang med en interessant bog der hedder ”du er hvad du tænker”, så interessant, hvordan tankerne styrer dig. Jeg vil være bedre til at tænke positiv, optimistisk, tro på tingene, og fokusere på det gode frem for det dårlige.

3. Dyrke mere motion, jeg har ikke være så god til det dette år, og jeg vil gerne blive bedre i 18′. Både til løb, men også yoga.

4. Spise mere intuitivt og udforske endnu mere dette år både med hensyn til mad, holistisk og ja jeg skal også spise mine vitamins i dette år!!!

Så godt nytår guys! Jeg håber at 18′, bliver et amazing år. Og at jeg får filmet og blogget endnu mere i det nye år!

3 kommentarer

 • Astrid

  Godt nytår! Jeg ville virkelig ønske jeg kunne tage 100 dage uden sukker, men må nok erkende nederlag allerede på forhånd 😮
  Og hvis du har lyst må du meget gerne vise dine julegaver frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Godt nytår! Ja, lad os se om jeg kan holde det! Jeg opdatere om det på bloggen, hehe. Med hensyn til julegaverne, jo jeg tror jeg laver et blog indlæg om dem, og ikke en video, som ellers planlagt, da vi nu er inde i januar, men fedt der er stemning for det, så viser jeg dem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Det bliver spændende med en update om lidt tid på sukkerprojektet, og selvom jeg nok ikke vil kunne holde mig væk i 100 dage vil det nok være godt for mig at prøve at holde mig væk bare i lidt mere end én dag.. haha! Og det lyder godt – er spændt på at se hvor mange af ønskerne der gik i opfyldelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegave ønsker!