Video: Mine julegaver 17'.

Min taknemlighedsliste og lidt om vrede/ked-af-det-hed

934493539-kopi-khggopi-kkkopi-kopi-kopi
Det slog mig i dag, hvor glad jeg egentlig er. Selvom jeg havde et lille break down inden nytår, som jeg en gang imellem får hvis jeg føler alt vælter ned over mig. Kender i det? Jeg synes selv jeg til tider kan blive ramt temmelig hårdt i mit liv, og det ved jeg alle kan føle. Men jeg var virkelig ked af det, sådan hvor det slår mig fuldstændig ud, med en slags vrede der bryder igennem min mund, og hvor jeg slet ikke kan kontrollerer mig selv et kort øjeblik. Lige som hvor vreden når sit punkt, fordi den bare har vokset sig igennem i kroppen, fordi jeg har prøvet kigge forbi den. Jeg ved ikke om i kan genkende det, helt sikkert ikke alle. Men jeg følte alligevel lige for at dele det med jer, for måske andre har det på samme måde engang i mellem, og det kan være rart at læse andre har det på samme måde, så man ikke er alene. Måske lidt for personligt?

Nå, men i hvert fald nu vil jeg snakke lidt om, hvor taknemlig og glad jeg faktisk føler mig her i 2018. Det ramte mig i dag, da vi sad og spiste aftensmad, og efter jeg havde snakket med min søster. Jeg føler mig glad, mere kontrol over mit liv og jeg føler jeg har opnået noget i 17′ med mig selv. Og som jeg lige skrev før, oplever jeg til dels en masse ukontrol, så det er så rar en følelse at føle mig i kontrol. Måske det virkelig har gjordt noget for mig med disse billeder for oven, som jeg også viste på snapchat i sidste uge.

De beskriver at jeg skal tro på mig selv, fordi tro flytter bjerge, og at jeg skal være taknemlig, værdsætte, tænke positivt og sige pyt, hvilket jeg virkelig har forsøgt i den uge 1 af det nye år. Jeg har hørt 1 times tid af en bog jeg høre på mofibo omkring ”du er hvad du tænker”, hvor den nemlig beskriver dette med hvor meget tanker kan kontrollerer en, og måske er det, det der gør at jeg er i mere kontrol. Jeg prøver i hvert fald at tænke mere positivt, og jeg glæder mig til at høre endnu mere i morgen på vej til DK i bus. Måske ændre det sig når jeg har været til disse 2 eksaminer jeg skal til i denne uge! Men jeg håber håber virkelig det kommer til at gå godt, sådan at jeg har en rar følelse i min krop efter, jeg stræber ikke efter høje karakterer, men selvfølgelig vil jeg synes det var fedt hvis jeg fik det. Men for mig handler eksamener om at jeg har det godt, er i kontrol med mig selv, og jeg har det godt under. Da det klart er et issue for mig, hvilket det måske også er for jer!

Nå men ikke mere for denne gang, jeg håber i nød et mere personligt indlæg fra mig, og at i derude også prøver at tænke mere positivt og værdsætte hvad i egentlig har! <3 (selvom det er mega svært, og ja jeg føler jer 100%!)

Knus <3

2 kommentarer

 • Astrid

  De personlige indlæg er altid mere end velkomne – det er jo trods alt dit sted! Heldigvis er det lang tid siden jeg har haft en dårlig periode, håber heller ikke der lurer en om hjørnet :-O men dejligt for dig de triste tanker er på retur – du har så evigt ret i at tanker kontrollerer os, og at vi i mange tilfælde selv kan styre hvilken retning de skal gå i.. En masse held og lykke med dine eksaminer, det er altid fedest når de er overstået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Dejligt at høre! Ja, det er vildt hvordan tankerne kontrollerer en!
   Det er så fedt de er overstået nu!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Mine julegaver 17'.