FAVE MUSIC AT THE MOMENT

ASOS FAVES

asos

1. T-Shirt 2. Ruskind Jakke 3. Frakke 4. Skjorte 5. Læder jakke 6. Converse 7. Skjorte 8. Denim Jakke 9. Camo jakke

Her er nogen af min faves fra Asos lige for tiden, af dem jeg har gemt. Nu går vi snart foråret i møde, og derfor er det tid til overgangsjakker, her er nogen gode bud synes jeg. Jeg skal selv har skaffet mig en læder jakke eller ruskindsjakke. Det har jeg villet ha’ i såååå lang tid, så dette forår skal det være! Denim jakke, det kunne jeg nok også godt tænke mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVE MUSIC AT THE MOMENT