8 ting jeg savner ved at bo i Danmark

På det seneste har jeg… #6

hejhh

…Jeg har lavet SSO hele ugen, og det er jeg glad for at ovre nu… Det er sgu hårdt at arbejde så mange timer med den samme opgave, så nu ved jeg da alt om Berlin muren!! Just ask :p Andre der læser HF, og har lavet SSO denne uge?

…Vi var i bio i går, og hvis du følger mig på Insta @julieecrista. Så ved du jeg var inde og se film på filmfestivalen Berlinale, og Robert Pattinson var der, og sad lige nedenunder os! Jeg var altså ret starstrucked, til gengæld var filmen virkelig underlig.

jjaelj

…Egentlig har jeg ikke gået så mange ture eller cyklet så meget den seneste uge, men jeg var lige ude at gå i mit yndlings område – Prenzlauer Berg, omkring Kastanieallée, som er en af mine favorit gader i Berlin.

…Lavet lækker Buddha Bowl, som vi gør tit. Her med ris, tofu, ærter, agurk, avocado, hjertesalt toppet med sesamfrø, chiliflager og græskarkerner.

 

I dag så skal jeg filme en film i mediefag, og vi skal have handlet ind til ugen. Så det er det dagen står på i dag, måske vi også skal et smut i Ikea <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting jeg savner ved at bo i Danmark