5 gode spisesteder i Berlin

Mine fødselsdagsønsker

84758457745-kopi-kopi-kopi

1.Pernille Corydon Ring(er udgået, har intet link, men har fundet den i en butik) 2. Tørklæde 3. Tatovering 4. Cover 5. Børste fra Miild 6. Glimmer strømper 7. Bralette 8. Royal Copenhagen kop

Jeg har fødselsdag på lørdag, hvor jeg fylder hele 23 år. Wow, altså det lyder som meget 😛 det siger jeg hvert år. Men jeg glæder mig til at at fylde 23 år! Jeg ønsker mig ikke så meget, hvis jeg selv skal sige det. Men det gør mig ikke så meget, jeg er taknemlig for alt jeg får. Men jeg har dog ønsket mig lidt, og det ser i herover. Nummer 3, ser måske lidt underlig ud, men jeg ønsker mig simplehent penge til endnu en tattoo, som jeg faktisk allerede har bestilt tid til, haha! Så hvis jeg ikke får dette ønske opfyldt, betaler jeg selvfølgelig selv. Jeg skal faktisk ha’ den lavet på min fødselsdag på lørdag, mega fedt. Det er ikke akkurat det der jeg skal have tatoveret, men det er en blomster ”bouquet” kan jeg da afsløre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode spisesteder i Berlin