Video: hvad spiser jeg på en dag?

nyt blæk

b74db1e1-701d-4460-8ae0-5f76d0d33e9a-2

b9186e75-7827-41e8-8c51-be015a2c45f8

Jeps, nattøj! Haha! Fandt lige ud af i går, jeg ikke havde fået taget et billede af den, og den er jo gang med at heale, og begynder derfor at skalle lidt, også er den ikke så munter at kigge på 🙂 

Som jeg skrev i mit indlæg om mine fødselsdagsønsker, ønskede jeg mig penge til en ny tattoo, og jeg havde allerede bestilt en tid hos tatovøren. Jeg fik lavet denne bouquet blomster, som tatovøren har custommade til mig, og jeg har lavet mine egne ændringer. Jeg er super glad for den, og skal lige vende mig til noget nyt, det skal jeg altid. Så er det også den største(den er ikke engang stor, haha!) og mest detaljeret jeg har fået lavet, og normalt er jeg mere til minimaliste tatoveringer og tekst, men jeg er glad for resultatet, og synes den er super fin.

Hvad synes i? Har du selv tatoveringer? 🙂

6 kommentarer

 • Laura

  Den er så fin!! Ved du om tatovøren har en artist page på Instagram, hvor man kan se andre lignende designs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Tak, ja, dindottattoo, men det er her i Berlin jeg har fået den lavet :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Den er virkelig fin. Og så er den en der kan bæres resten af livet. Synes mange får lavet tattoos, hvor jeg ofte tænker om de synes den er ligeså fed om 20, 30, 40 år. Så jeg er vild med simple, minimalistiske og tidsløse kropstegninger, som den du har fået. (Ikke fordi jeg på nogen måde skal gøre mig til herre over hvad folk får lavet) Tillykke med den og din fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Tak Astrid! Jeg er helt enig, man skal gøre sig nogen overvejelser inden man kaster sig ud i noget stort. Jeg er også mest til de små tidsløse. Dog vender man sig også hurtigt til dem, og de bliver hurtigt en del af en, og man glemmer tit man har dem. Taaak skal du have! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også, den er blevet super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: hvad spiser jeg på en dag?