Min weekend i Berlin

SHOP Sommer Favoritter

sommer

1. Shorts 2. Sandaler 3. Palette 4. Bukser 5. Nederdel 6. Spænde 7. T-shirt 8. Bronzer 9. Nederdel 10. Nederdel 11. Sandaler 12. Fod Peeling 13. Nederdel 14.Bikini top 15. Bikini Underdel 16. Nederdel 17. Sandaler 18. Hat 20. creme

Sommeren er over os, hvilket vi rigtig har kunne mærke i weekenden. Det er da så dejligt, og derfor er jeg blevet i rigtig shoppe humør, fordi man lige pludselig finder ud af man ikke har noget sommertøj inde i skabet? Er jeg den eneste? 🙂 Jeg mangler både tøj, accessories og sko! Derfor har jeg researchet rundt på nettet og fundet mine favoritter. Nogen af dem vil jeg dele med jer i dag, synes selv jeg har fundet nogen ret så fine ting.

I år er jeg helt aldeles vild med nederdele, helst i midi-modellen, og heldigvis findes der masser af dem på markedet! Jeg synes nærmest jeg er blevet for gammel til lårkorte nederdele og korte shorts? Ej, og jeg er kun 23 år, måske det har noget at gøre med min kropsbygning. Sidste år husker jeg at være så ked af ikke at have lyst til at have shorts på, med appelsin hud og blege ben. Derfor er jeg netop blevet glad for nederdele, da jeg har det godt i dem og ikke behøver tænke så meget over hvordan min krop ser ud. Kjoler er også et hit her! 🙂

En anden ting jeg simplehent snart skal have fat i er en highlighter! Miild’s Apricity Bronzer og Gloaming highlighter, skal jeg bare have fat i til sommer!

Hvad kan du rigtig godt lide i år? Farver? Nederdele? Kjoler? Denim? 

GemGem

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i Berlin