Bye Berlin + tanker dertil

It’s Summer!

sommer

1.T-shirt 2. Taske 3. Kjole 4. Buksedragt 5. Tørklæde 6. Kjole 7. Nederdel 8. T-shirt 9. Kjole 10. Nederdel 11. Nederdel 12. Nederdel 13. Kjole 14. Kimono 15. Nederdel 16. Spænder 17. Armbånd 18. Sandaler

Sommer er da virkelig over os var?! 27-28 grader hver dag og fuld sol, det kan vi da ikke klage over. Derfor bliver jeg også i shoppehumør til at købe sommertøj, hvem gør ikke det?! Jeg har derfor fundet et par lækre items, mest i de blå nuancer, også masser print. Farver, print og prikker er jeg vild med til sommer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye Berlin + tanker dertil