It's Summer!

Status: Eksaminer!!!

Helloooo, jeg har lige været til eksamen i dag, øj. Mig og eksamener, er ikke gode venner. Men det gik faktisk fint nok, og jeg er fin tilfreds med min præsentation, med plads til forbedringer. Mine eksamener, handler ikke særlig meget om karakter, men mere om at få en god oplevelse ovenpå en masse dårlige! Nu mangler jeg én, måske én mere. Ja, sagen er den at min første eksamen ud af 4, gik ikke som forventet.

Jeg lider rigtig meget af eksamensangst, hvis ikke jeg har den under kontrol, giver det mening? Nå, men det mener er at hvis jeg er usikker i det jeg skal op i, eller er usikker i eksamensformen, kan jeg godt få angstanfald. Jeg har det bedre med eksamener nu, men i denne gik jeg helt ud af kontrol. Det var historie, og det var en anderledes eksamensform, som jeg ikke havde regnet med, kun få dage før jeg skulle op. Så det var med forberedelse på 1,5 time og derved eksamination. Efter 30-minutter, begyndte jeg at blive angst, jeg havde ikke fundet problemstillingerne til mit materiale, også begyndte det hele at ramle for mig. Derudover sad der en psykolog eller lign i lokalet ved siden af, og væggene var som papir!! Så jeg kunne høre hele samtalen, sammen med jeg skulle koncentrere mig om dette materiale sæt! Æv! Så jeg gik faktisk ud, og fik luft og ringede til min kæreste, og gik ind igen og fortalte det til min lærer, at jeg ikke gik op. Det skal siges at faget var som selvstudernede, hvilket vil sige i ét halvt år, har jeg INGEN hjælp fået eller nogen form for undervisning. Man skal selv læse op. Så jeg har skrevet en lang mail til eksamenskontoret på min skole, uden svar, så dem skal jeg vist have ringet til og få en update, om evt jeg kan få en om-eksamen/sygeeksamen. Jeg tvivler, meeeeen nu prøver jeg.

Min eksamen i torsdag gik også rigtig godt, og jeg var super glad. Så nu mangler jeg egentlig kun mediefag, og så (historie)…. Så er jeg student!!! 🙂 Efter mange års kamp. Det kan jeg måske lave en video om, eller skrive et langt indlæg om??

Udover eksaminer, ansøger jeg også jobs hverdag lige for tiden, så hvis du kender nogen der mangler en sød smilende medarbejder et sted, så giv et heads up!

 

Hvordan går det med jer og jeres eksaminer? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's Summer!