En serie du skal se!

JEG ER BLEVET STUDENT UVENTET!!!!

Jaaa! Jeg er sgu blevet student! Helt uden anelse. Det er sådan som jeg forklaret i indlægget HER. At det var gået lidt galt for mig til min historie eksamen, og derfor ventede svar på om jeg evt kunne komme til sygeeksamen, men det var ikke nødvendigt, da jeg åbenbart allerede har bestået faget i 2014!(ja, jeg har taget faget flere gange). Så alt har bare flasket sig, og jeg kan derfor i dag kan kalde mig HF student! Tænk jeg ikke engang har fået det fejret på dagen hvor jeg så rent faktisk blev student :O! Når det gør ikke så meget, det er nyheden der tæller, og jeg er bare mega glad for at jeg nu stadig har muligheden for at komme ind på studie til september. Det skal fejres en dag!

Livet behandler mig aldeles godt lige for tiden. Det er faktisk også derfor jeg ikke har opdateret synderligt meget. Jeg har fået arbejde, ja 2 af slagsen. Et som medhjælper i vuggestue og et i magasin, hvilket gør at jeg er fuldtid. Så alt har bare flasket sig her på det sidste, og jeg er så så så taknemlig! Det var simpelhen et af de bedste opkald nogensinde <3

JAAA, jeg er endelig student efter flere års arbejde for det. Det har trukket tænder ud, og der har været grædt en masse og flere nederlag, men nu er jeg på toppen, for jeg behøver aldrig mere tænke over at få min studentereksamen, fordi nu er den i hus! 🙂

Jeg har ingen hue, fordi det har jeg ikke ville ha’. HF var bare noget der skulle overstås, så jeg kunne starte på studie. Så det er helt fint, og det betyder ikke så meget for mig.

GemGem

6 kommentarer

 • Astrid

  Tillykke med at du nu kan kalde dig student! Det er så fantastisk når man kan kalde det et overstået kapitel. Og dejligt at det har flasket sig med job – så kan man få lidt ro i maven. Hav en dejlig sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  SKønt, hvor er det dejligt for dig, kæmpe stort tillykke med det hele 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt – tillykke – og dejligt med lit jobs i vente (:
  Håber du får nydt sommeren lidt først.
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Ja, dem er jeg dog allerede startet på. Så der er ikke så meget ferie til mig, men det går nok. Kun en uge i sommeren <3

   og tusind tak! God sommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En serie du skal se!