12 FLOTTE OG BILLIGE IPHONE COVERS

VI FLYTTER

Nu kan jeg endelig dele en anden helt fantastisk nyhed. Vi har nemlig fået lejligheden! Da jeg i indlægget her, om at alt har flasket sig, mente jeg også at vi nu har fået lejlighed. Endda et helt fantastisk sted, og vi er bare vildt heldige. Vi skal nemlig endelig bo i København og tilmed i København SV, som længe har været en af mine drømme placeringer. Vi har nemlig slussen nærmest ude foran vores lejlighed, og hvor fantastisk er det ikke lige at bo så tæt på “vandet”? Udover det er den placeret på tredje sal og med sol formiddag, eftermiddag og aften! Jaaaa❤️ 

Nå men meget mere om det når vi flytter her til august, måske jeg skal filme lidt af processen? 

Næste uge står på ferie og Bornholm! Jeg har aldrig været på Bornholm, eller det er faktisk ikke rigtig, jeg var der da jeg var helt lille, men det kan jeg jo af gode grunde ikke huske, så jeg glæder mig helt vildt til at opleve det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 FLOTTE OG BILLIGE IPHONE COVERS