Min sommerferie på Bornholm

Vi er flyttet – vores nye lejlighed

Vi er flyttet, som jeg fortalte om HER, og nu er vi kommet lidt på plads, så jeg kan vise jer lidt derfra. Vi mangler stadig virkelig mange ting, køkken alrummet, som er sammen med stuen, har vi slet ikke fået spisebord, og stole. Så der er virkelig tomt. Vi mangler plakater, reoler og ting i gangen. Det mest færdige må være badeværelset. Soveværelset mangler også bare lige lidt bibs and bobs.

Vi overvejer at få endnu en skoreol som denne, da vi alligevel har flere sko end en kan rumme. Her i gangen, skal der også komme nogen knager. Jeg tænker disse(link). Der skal også være en plante i hvert fald 😀

Knivene skal ogå skiftes ud når budgettet er til det <3

Lejligheden er dejlig lys, og med store vinduer. I soveværelset går der en altan ud, som er dejlig stor. Generelt er her rigtig skønt, og vi glææææder os til det meste er kommet på plads.

Jeg filmer en video af hele lejligheden, når den er stort set færdig.

Hvad synes i?

4 kommentarer

 • Astrid

  Ser så fint ud 🙂 må være skønt med noget mere plads i forhold til lejligheden i Berlin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Meeeget skønt! Lige 30 kvm mere, det kan mærkes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så ut som en veldig koselig leilighet! Håper dere vil trives der:) Gjerne ta en titt på min blogg hvor jeg har delt et av mine beste fototips!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sommerferie på Bornholm