Vi er flyttet - vores nye lejlighed

New Yorker Lejlighed inspiration

1.Stol 2. Knager 3. Poster 4. Kop 5. Lampe 6. Hylde 7. Salatskål 8. Lysestage 9. Tæppe 10. Sirup 11. Pude 12. Opvaskebørste 13. Salatbestik 14. Plaid 15. Plante 16. Reol 17. Poster 18. Toiletpung 19. plakat

Eller noget? Haha. Jeg var i hvert fald lidt New Yorker inspireret da jeg lavede denne collage. Eller måske fordi jeg konstant har New York i hovedet for tiden! Gid jeg kunne bestille, en flybillet dertil snarest. Jeg har i hvert fald besluttet at denne lejlighed skal der farve ind, et af mine store ønsker er et gul plakat. Denne synes jeg er super cool, men den der Ban-ana plakat er nu også ret sej. Messing er også noget jeg stadig synes er ret cool, der giver noget ”farve” igen til hjemmet, hvilket jeg godt kan lide. Chug mugs fra Arhøj er simple de fineste kopper, jeg har allerede 2, og jeg skal så meget ønske mig flere til en lille samling.

 

2 kommentarer

 • Fede ting! Jeg flytter snart til NY og bor så fedt med lidt inspiration. Jeg har selv lige startet en blog op om turen dertil og hvordan det er at blive udstationeret hvis du skulle have lyst til at tjekke det ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   WAUW, tillykke med du skal flytte til NYC, og hvor er du heldig.
   Jeg checker din blog ud <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er flyttet - vores nye lejlighed