FÅ 20% PÅ DINE SKØNHEDSFAVORITTER

Efterårs inspiration

1.Nederdel 2. Strik 3. Jeans 4. Jumpsuit 5. T-shirt 6. Taske 7. Kjole 8. Sko 9. T-shirt 10. Skjorte 11. T-shirt 12. Læderjakke 13. Tørklæde 14. Bluse 15. Jakke 16. Taske

Efteråret er (langt om længe) ved at være over os. Ej, jeg skal ikke brokke mig, men nu har det været varmt nok. Så det er skønt med lidt køligere temperatur, så vi kan skifte vores garderobe lidt ud. Jeg glæder mig personligt til at kunne gå med strik trøjer, jakker og tørklæde. Så derfor kommer jeg med lidt inspiration til efterårs garderoben her, håber i kan fange lidt inspiration <3

 

Derudover er jeg startet på studie, og derfor får jeg ikke blogget særlig meget. Jeg er faktisk rigtig glad for det og jeg trives med studielivet <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ 20% PÅ DINE SKØNHEDSFAVORITTER