Efterårs inspiration

Efterårs og vinter jakker

1.Dunjakke 2. Ternet frakke 3. Mili dunjakke 4. Pandebånd 5. Leo frakke 6. Grå frakke 7. Taske 8. Blå frakke m. pels 9. Sort Teddyjakke 10. Læderhandsker 11. Grøn Teddyjakke 12. Uld frakke 13. Blå dunjakke

Dette indlæg har ligget i kladde et stykke tid, og det synes jeg var lidt synd, så i dag udgives det, og man kan da sige at jakker på sin plads nu var, det er blevet nogen grader koldere, og det kan mærkes. Især om morgen, og det er også bare blevet mørkt lige pludselig var?! Så derfor vil jeg give jer lidt inspiration til jakkevalget i går, og dette synes jeg er nogen gode bud.  Enjoy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs inspiration