Vi skal til Berlin!

1. semester done!

Hej guys.

Så jeg er simplehent færdig med 1. semester på mit studie. Tiden er gået så stærkt, jeg føler jo nærmest lige jeg er startet? Men samtidig er det også en vild rar følelse.

Jeg var til mundtlig eksamen i går, og som jeg har skrevet om før her på bloggen, så lider jeg af eksamensangst. Det kan mærkes i dag. Kroppen går jo i et slags stress mode, når man skal præstere. Det gør alles, nogen mere end andre. Det er jo kroppens paratheds mode, så den er klar til ”kamp”. Nogen siger det er sundt nok engang i mellem, men det ved jeg sgu ikke om jeg tror på. I dag er jeg blevet syg med forkølelse, ekstrem hovedpine og kvalme. Helt sikkert fordi min krop var så stresset i går. Det er bare lidt vildt at tænke på synes jeg, at ens krop bliver så meget ud af balance.

Så er det godt jeg har ferie, så min krop kan komme ned i gear igen, og lige komme tilbage i balance.

Er der egentlig andre der har prøvet, det her med man kan mærke kroppen kommer helt ud af den?

Udover eksamensangst, har jeg vist også et snert af at være særlig sensitiv. Dengang vi var på introtur med studiet, var jeg fuldstændig færdig da jeg kom hjem, og også om aften hvor det egentlig var tiltænkt man skulle feste. Min krop kunne bare ikke mere. Nye indtryk og omgivelser påvirker mig utrolig meget, også bare en hel dag inde i byen med shopping, så jeg også bombet når jeg kommer hjem.

Så når jeg skal præstere som f.eks. til eksamen så tager jeg betabloker, det eneste tidspunkt jeg tager dem, er til eksamen. Det er nogen jeg har fået af lægen, og det hjælper mig til at holde angsten en smule nede, så jeg ikke begynder at hyperventilere og gå helt ud af den.

Derudover så noget andet der hjælper er Bachs naturlig remedier. Som findes både som dråber, spray og pastiller. Dem bruger jeg når jeg skal fremlægge eller når jeg kan mærke min krop har været ekstra stresset og ude af balance. Som f.eks. til en jobsamtale eller noget lignende hvor jeg skal præstere. De er så gode! De er også helt naturlige. – dem kan jeg altså anbefale alle. Jeg har lige købt dem i pastil form, da jeg synes de var mere convenient at have i tasken til alle lejligheder.

Nå, men det gik faktisk fint til eksamen, og jeg er stolt af mig selv. Jeg er færdig med 1. semester, og jeg glæder mig til et nyt og forhåbentlig spændende semester. Nu føler jeg faktisk at jeg er i gang med den her uddannelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal til Berlin!