Mine fødselsdags ønsker 2019

24 år

24 år.. og kagen ligner jeg var til barnedåb. I søndags blev jeg 24 år, også er der ikke så meget mere og sige om det. Haha. Ej, jeg kan godt mærke at der stilles nogen forventninger for mig selv, når nu jeg er er blevet 24 år. Især i forhold til uddannelse, at jeg ikke bare sådan føler jeg kan droppe ud, hvis det var det jeg ville, altså jeg føler at nu skal jeg ligesom var klar over hvad det er jeg vil. Så i takt med jeg bliver ældre, føler jeg egentlig når jeg får mere travlt :)….. Som sikkert er lidt noget vrøvl?

Vil i se hvad jeg fik i gave?

2 kommentarer

 • Astrid

  Jeg kan så godt følge dine tanker mht. uddannelse.. jeg er på mit 4. “sabbatår” – for så vidt en sjov betegnelse, for der er jo ikke én opskrift på det rigtige liv, som siger at man SKAL uddanne sig videre lige når man er færdig med gymnasiet. Det er bare som om at det er blevet det, der forventes af én. Jeg håber i hvert fald at den uddannelse jeg har søgt ind på er den rigtige for mig, for som du siger begynder alderen også at have væsentlig betydning..

  Jeg er meget nysgerrig på dine fødselsdagsgaver 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Ja, det er bare SÅ svært med uddannelse. Men jeg synes faktisk sabbatår er super sundt at holde, man lære så meget om sig selv. Men det er også bare et virkelig pres, når man kan se ens venner begynder blive bachelor eller skal til at søge kandidat, og man selv står og er lidt i tvivl om sin uddannelse eller man ikke lige har søgt ind endnu..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fødselsdags ønsker 2019