Shop mit favorit lingerie

Fall faves

1.Kjole 2. Jeans 3. Lang-ærmet 4.Halskæde 5. Lang-ærmet 6. Støvler 7. Joggers 8. Sneakers 9. Cardigan 10. Cardigan 11. Cardigan 12. Skjorte

I skrivende stund skriver jeg dette indlæg i 29 grader, føles som 40 grader, i min lejlighed. Jesus. Gider det dog og stoppe?! Jeg vil gerne have 15 grader nuuuuuu. Nok også noget at gøre med det er min yndling årstid, altså efteråret. Jeg elsker striktrøjer, langeærmet og jakker. Ja, bare lag-på-lag.

Jeg har altså fundet nogen ret lækre ting, hvis jeg selv skal sige det. Seriøst, Other Stories har de smukkeste og fineste striktrøjer. Se lige den grå med dinosaur knapperne, jeg er helt forgabt i den. Hvis du tænker ej, okay kedeligt basic, så klik lige på links og se dem stylet på modellerne, for ej hvor er det fint. Jeg ønsker mig meget! <3

Knus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop mit favorit lingerie