Fall faves

5 ting jeg synes om

1. I torsdags var jeg inde og se ”ser du månen, Daniel”. Føj, den var bare god synes jeg. Den var også rigtig voldsom selvfølgelig, fordi den er baseret på en ægte historie. Men jeg synes alle skulle tage ind og se den :)! (jeg lukkede også øjnene et par gange)

2. Jeg elsker toppen af poppen, virkelig lækkert line-up, der er i denne sæson. Kwamie Liv og Carl Emil er mine yndlings, Teitur og Anders er simple også bare for gode <3 Det er blevet sådan en rigtig søndags ting herhjemme på Sydhavnen.

3. 13 reasons why, i dag skal jeg have færdigt gjort tredje sæson. Den er lidt langtrukket, men hvis man har set de andre sæsoner, bliver man også nød til at se denne sæson. Min yndlings scener indtil videre er afsnit 8 mellem Clay og Tyler. Jeg elsker forholdet mellem dem.  Miss baker og Jess i afsnit 10, var jeg også ret vild med. So real.

4. At jeg har bestilt THINX, og de burde komme den her uge, nok først når jeg har betalt told, øv. Men glæder mig til at prøve dem. Min kæreste synes det er en smule ulækkert, men jeg synes nu de lyder ret smarte.

5. At vejret sgu er blevet rigtig efterårsagtigt, det passer lige med at vi nu er gået ind i september måned, samt efterårets periode. Elsker elsker elsker.

2 kommentarer

 • Sikke et godt tip, med Toppen af Poppen – Teitur har jeg altid gerne ville lærer bedre at kende.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Det er så fint et program, og dejligt komme tættere på kunstnerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall faves