5 ting jeg synes om

SÅ pænt undertøj

*Reklame for Hunkemöller (modtaget som gave)

Ann-Kathrin BH // Ann-Kathrine trusser // Lyserød BH // Blonde Trusser

Kan i huske indlægget jeg postede for et par uger siden, om pænt undertøj? Ellers kan du se det HER.

Nu har jeg været så heldig at modtage noget fint undertøj fra Hunkemöller. Jeg faldt pladask for Ann Kathrin Götzes kollektion, som btw er så smuk. Men hun har altså lavet en kollektion, og ej men, det er så fint det hun har fået kreeret, synes jeg. Det lilla-mørkerøde-ish sæt er fra hendes kollektion, og det måtte jeg bare eje. Bh’en sidder simplehent så godt og er vildt behagelig. Hvilket jeg altså lægger særlig vægt på, at undertøj er både pænt, men også rart at have på. Jeg må næste eje flere items fra hendes kollektion, mens den er i butikkerne.

Derudover valgte jeg et rigtig comfy sæt. En bøjlefri BH og et par fine blonder trusser der matcher til. Der er næsten ikke noget bedre end virkelig comfy undertøj.

Synes virkelig i skal checke kollektionen fra Ann-Kathrin, det er så så pænt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg synes om