SÅ pænt undertøj

Favoritter lige nu

Mine favoritter lige for tiden

På denne grå mandag, tænkte jeg, at jeg vil vise de produkter jeg har elsket den seneste tid. Det er lidt en blandet landhandel, lidt food, lidt skønhed osv.

Hvis vi starter i skønheds kategorien, har jeg elsket Lundegaardens shampoo bar, som jeg vist ikke engang har fået vist jer?! Jeg hørte om denne skønhed via Rockpaperdresses, og jeg købte den fluks. Jeg har brugt den en månedstid, den grønne shampoobar, som min kæreste også har benyttet. Så derfor er den ved at være brugt op allerede. Jeg har nu givet ham hans egen grønne, som er med brændnelle og jeg har købt den blå til mig selv, som giver mere volume til håret. Jeg prøver nemlig så vidt muligt, at gå zerowaste hvor jeg kan. Denne er jo perfekt, også indeholder den minimalt med ingredienser, which I love. Jeg har købt dem via www.lundegaardens-hudpleje.dk.

Så har jeg udover den, elsket Mizons Snail Repair intensive toner, som jeg har modtaget fra www.dermaspace.dk i gave (*reklame-gave). Den har hjulpet en del på min dehydreret hud, men mere om den senere hen. Min favorit makeup produkt i øjeblikket er MAC 24 hour concealer, som jeg matcher farve med lige i øjeblikket, den holder hele dagen og dækker godt! 🙂

Jeg har eeeeeelsket matcha her på seneste, efter jeg fik en kop hos Matchabaren. Så fik jeg købt mine egne matcha produkter. En blanding af matcha som er klar til lige at putte kogende vand over fra iHerb. Derudover har jeg købt Matcha fra Urtekram, som egentlig er ret budgetfriendly. 50kr gav jeg for den, den er udemærket synes jeg :).

En ting jeg ikke kan leve uden er min drikkedunk fra Ayaida, som også er et dansk brand. Jeg bruger den hverdag, så jeg ikke køber plastikflasker, og den holder vandet koldt i 24 timer og varme ting i 12 timer. Se lige farven på den, er den ikke skøn!!

I må simplehen prøve denne krystal shampoo bar, ellers i hvert fald gå ind og følg med hos Helle fra Lundegaarden på instagram. Så sej en virksomhed 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ pænt undertøj