Favoritter lige nu

Rodløs igen…

At gå fra studerende til ikke-studerende

Hvis du ikke har læst med her og her. Så ved du nok ikke hvad jeg snakker om. Jeg valgte at droppe ud af ernæring og sundhed efter længe overvejelse. Det er både pisse fedt, fordi jeg virkelig ikke har lyst til at studere det studie længere, men jeg synes også det er vildt hårdt ikke at være studerende og igang med noget.

Jeg føler jeg er blevet rodløs igen, som jeg bare har været utallige gange. Jeg hader at være i den position hvor folk spørg mig, nå men hvad laver du? Hvad skal du så studere? Hvornår går du så igang?

Tro mig, jeg vil så gerne studere igen, noget som jeg kan se mig selv i. Tanken om jeg først kan studere igen om ét år, er mega hårdt og vildt frusterende. Mest fordi jeg ikke ved hvad jeg skal stille op i det her år indtil jeg skal studere igen. Jeg føler ikke bare jeg skal dingle den af, og jeg vil også vildt gerne lave noget vildt spændende. Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal kaste mig ud i det. Hvordan kan jeg søge et nice job, når jeg ikke ved hvad mine kompetencer er.

Jeg har tænkt på, at jeg gerne vil i 3 mdr ud at rejse og bo i et andet land igen. Sådan noget 3 måneders praktik halløj, hvis man kan det? Ellers er mine planer at tage Engelsk på A, da jeg kun har det på B og lære et fremmedsprog, da det er kriterierne for det studie jeg vil søge ind på til næste år. Men jeg synes godt nok også lige pludselig det er en kæmpe udfordring og en stor mundfuld! :O

Så lige nu går jeg lidt i en boble og ikke ved ikke hvad jeg gør og hvornår jeg går i gang med noget som helst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter lige nu